Foto: nieuwe 'Predator'-film 'Skulls' is al opgenomen

Foto: nieuwe 'Predator'-film 'Skulls' is al opgenomen

De opnames zijn afgerond door regisseur Dan Trachtenberg.

Na John McTiernans Predator uit 1987 met Arnold Schwarzenegger weet de franchise niet echt grote successen te boeken, al deden Predators (2010) en The Predator (2018) het financieel nog redelijk. Nu blijkt dat de prequelfilm Skulls al is opgenomen.

De prequelfilm van regisseur Dan Trachtenberg, bekend van onder meer 10 Cloverfield Lane, werd ruim een jaar geleden aangekondigd en nu wordt duidelijk dat de opnames er alweer opzitten.

Predator-prequel Skulls al onderweg
De film, oorspronkelijk de film die gemaakt zou worden in plaats van Shane Blacks The Predator uit 2018, met een script van Patrick Aison speelt zich af tijdens de Amerikaanse burgeroorlog en volgt een vrouwelijke Comanche die besluit om tegen gendernormen en -tradities in een krijger te worden.

Het hoofdpersonage Kee wordt gespeeld door actrice Amber Midthunder (The Ice Road, Hell or High Water). Via onderstaande post van cameraman Jeff Cutter wordt duidelijk dat ook Dakota Beavers en Dane DiLiegro rollen hebben in de film. Wanneer en hoe Skulls verschijnt is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair