Celebrity

Jeff Bridges deelt nieuws over zijn kanker en besmetting coronavirus

Het gaat weer een stuk beter met 'The Dude'!

door FilmTotaal om 12:20 in Celebrity
Bijna precies een jaar geleden liet Jeff Bridges weten dat hij lymfklierkanker had. In maart 2021 raakte hij ook nog eens besmet met het coronavirus, terwijl hij chemotherapie onderging. Gelukkig lijkt het nu een stuk beter te gaan met de geliefde acteur!

Bridges, o.a. bekend van The Big Lebowski en Hell or High Water, liet zelf weten op sociale media dat het de goede kant op gaat: "Ik ben in remissie. Het 22 tot 30 centimeter grote lymfoom is gekrompen tot de omvang van een knikker en ik ben genezen van COVID-19. Ik voel me veel beter nu!"

Doel
De 71-jarige acteur knokte ook om zich zo snel mogelijk beter te voelen. Zo ging hij naar een therapeut, zodat hij niet meer kunstmatig beademd hoeft te worden. Daar heeft hij ook een goede reden voor.

"Ik had een enkel doel voor ogen: mijn dochter Hayley 'weggeven' op haar huwelijk. Dankzij mijn medische team ben ik daarin geslaagd en heb ik zelfs met haar kunnen dansen, zonder kunstmatige beademing!"

Weer verder
Tot slot deelt de acteur ook nog een kort fragment van de serie The Old Man waarin hij een voormalige CIA-agent speelt. Bridges voegt dan ook toe dat hij niet kan wachten om de opnames te hervatten. Zie hier zijn digitale dagboek voor meer informatie.

NieuwsFilm

meest populair