Celebrity

Teyana Taylor geeft bijna alles prijs op onthullende Insta-foto's

De Coming 2 America-actrice loopt er behoorlijk ontbloot bij.

door FilmTotaal om 08:00 in Celebrity
Als jij de komedie Coming 2 America op Prime Video van Amazon hebt bekeken, dan viel je oog waarschijnlijk ook op actrice Teyana Taylor. Ze speelde in het vervolg met Eddie Murphey de rol van Bopoto Izzi, de dochter van General Izzi (Wesley Snipes).

De in Harlem, New York City geboren Teyana zagen we de afgelopen jaren al in heel wat andere films. Zo had ze rollen in onder meer Madea's Big Happy Family (2011), Cruel Summer (2012) en Honey: Rise Up and Dance (2018). En recent nam ze de film A Thousand and One van regisseur A.V. Rockwell op.

Twee keer behoorlijk opvallend op Insta
De actrice, zangeres en danseres houdt ook wel van opvallen. De afgelopen dagen was ze aanwezig op twee feestjes met de nodige celebs. Zo dook ze op tijdens de MTV Video Music Awards 2021 en het MET gala in het Metropolitan Museum of Art in New York City.

In beide gevallen was ze in het zilver gekleed en had ze maar weinig om het lijf. Ze plaatste zelf foto's van de MTV Video Music Awards 2021. "I wanna get wild ❤️‍🔥 So proud of you Mani @normani love you 💕," schreef ze erbij.


Zien hoe Teyana Taylor eruit ziet in haar onthullende outfits? Check de VMA foto's op haar Instagram-pagina en de foto van het het MET gala op de Insta-pagina van Melanin Journey.


NieuwsFilm

meest populair