Netflix onthult trailer voor 'Bright'-film 'Bright: Samurai Soul'

Netflix onthult trailer voor 'Bright'-film 'Bright: Samurai Soul'

De anime verschijnt in oktober op Netflix.

In 2017 was de film Bright een van de eerste grote Netflix Orginal Films die op de streamingdienst verscheen. Met een budget van $90 miljoen en rollen voor Will Smith, Joel Edgerton en Noomi Rapace werd de film van David Ayer (Suicide Squad) erg wisselend ontvangen, maar volgens Netflix enorm goed bekeken.

Er zou nog altijd gewerkt worden aan een vervolg, maar we hebben sinds mei 2020 niets meer over de plannen gehoord. Nu is er (opeens) de anime Bright: Samurai Soul en we hebben zelfs al een trailer.

Trailer anime Bright: Samurai Soul
De regie van Samurai Soul lag in handen van Kyōhei Ishiguro en er is een script van Michiko Yokote. Netflix heeft gelijk ook de verschijningsdatum onthuld: 12 oktober. Dat is al over een maandje.



Bright: Samurai Soul - 12 oktober op Netflix
Samurai Soul speelt zich dus af in de wereld van Bright en in de anime spin-off gaan we naar Japan en dan wel naar het moment tussen het einde van het shogunaat en het Meiji-tijdperk. We zien het verhaal van een jong elfenmeisje en de toverstok die ze meeneemt naar het land van de elfen in het noorden.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair