Nieuwe Netflix-film 'Knives Out 2' is klaar met opnames

Nieuwe Netflix-film 'Knives Out 2' is klaar met opnames

Dat betekent dat de film er begin volgend jaar misschien wel komt.

Na het eerste deel in 2019, wachten heel wat mensen heel erg op meer Knives Out. Netflix bestelde twee vervolgen en legde daar maar liefst een half miljard dollar voor op tafel.

De opnames van het tweede deel gingen eerder deze zomer van start en zijn nu al afgerond. Dat meldt regisseur en bedenker van de franchise Rian Johnson. Hij schreef op Twitter dat "het volgende Benoit Blanc-mysterie" al afgerond is. Bovendien uit hij zijn liefde en dankbaarheid naar de crew.

Nieuwe Knives Out-film
De film zal een vervolg zijn op de hit uit 2019, waarin we zagen hoe Daniel Craigs Benoit Blanc de dood van Harlan Thrombey moest helpen oplossen. In deze tweede film lost hij een ander mysterie op.

Het verhaal speelt zich af in Griekenland en wederom is er een sterrencast verbonden aan het project.

Vorig jaar onthulde Johnson nog dat hij een tweede deel schreef. "Het is echt een mindfuck, want ik heb meer dan tien jaar met het idee voor de eerste film gezeten. En nu begin ik met een leeg blad. Het is geen Knives Out-vervolg, ik moet een titel bedenken zodat we het een andere naam kunnen geven. Want we zien Daniel Craig als dezelfde detective met een compleet nieuwe cast."



NieuwsFilm

meest populair