Trailer voor sterk ontvangen Netflix-film '7 Prisoners'

Trailer voor sterk ontvangen Netflix-film '7 Prisoners'

7 Prisoners staat nog op de volle 100% op Rotten Tomatoes.

Op Netflix verschijnt later dit jaar een ijzersterk ontvangen Braziliaanse film. De originele titel is 7 Prisioneiros en komt op Netflix te staan met de internationale titel 7 Prisoners. Nu is de trailer ook verschenen.

De dramafilm komt van regisseur Alexandre Moratto en de film ging recent in première tijdens de 78e editie van het filmfestival in Venetië. Er zijn rollen voor onder meer Christian Malheiros en Rodrigo Santoro.

Trailer voor 7 Prisoners
7 Prisoners is geregisseerd door Alexandre Moratto en geproduceerd door Ramin Bahrani, Fernando Meirelles en Alexandre Moratto. De film staat na zeven recensies nog op de volle 100% op Rotten Tomatoes. Check hieronder de eerste trailer voor 7 Prisoners.



In november op Netflix
Om zijn gezin op het platteland een beter leven te geven, aanvaardt de 18-jarige Mateus een baan op een autokerkhof in São Paulo. Zijn nieuwe baas heet Luca. Maar wanneer hij en een paar andere jongens belanden in de gevaarlijke wereld van mensenhandel, zal Mateus gedwongen worden te kiezen tussen werken voor de man die hem gevangen heeft gezet of de toekomst van hem en zijn gezin op het spel zetten.

7 Prisoners staat gepland voor november dit jaar en zal daarvoor ook in bepaalde bioscopen verschijnen. Of dit ook in Nederland gebeurt, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair