Nu is het officieel: er komen meerdere nieuwe 'Star Trek'-films aan

Nu is het officieel: er komen meerdere nieuwe 'Star Trek'-films aan

Star Trek gaat in volle gang door. Op warp speed!

Meerdere nieuwe Star Trek-films lijken in de maak te zijn. Paramount-CEO en voorzitter Jim Gianopulos stapt op. Brian Robbins neemt het van hem over.

In een memo die hij aan zijn personeel richtte en waarin hij zijn vertrek aankondigde, en die in handen van The Hollywood Reporter kwam, schrijft hij over zijn tijd voor de studio en drukt hij zijn opwinding voor aankomende projecten aan.

Meer Star Trek
In de memo gaat Gianopulos heel kort in op de toekomst van Star Trek, en noemt hij heel wat andere franchises.

"Sinds haar ontstaan, staat Paramount synoniem met geweldig entertainment in de bioscoop. Samen hebben we gigantische wereldwijde hits gelanceerd, zoals Mission: Impossible: Fallout en hebben we geholpen nieuwe cinematische werelden op te bouwen, zoals A Quiet Place en Sonic the Hedgehog, en anderen naar een hoger niveau getild, zoals Transformers en Star Trek (met nieuwe films in de maak)."

De meest recente film in de franchise stamt uit 2016, en is Star Trek Beyond. Het was de derde toevoeging aan het Kelvin-universum van de franchise.

De afgelopen jaren focustte Paramount zich op meer series, waaronder Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard en andere series.

NieuwsFilm

meest populair