De Inquisitors en meer Sith-schurken zitten in 'Star Wars: Visions'

De Inquisitors en meer Sith-schurken zitten in 'Star Wars: Visions'

De serie Star Wars: Visions vormt echt de toekomst van de franchise.

Over minder dan een week lanceert Lucasfilm Star Wars: Visions op Disney+. We krijgen daarmee een behoorlijk interessant project te zien, dat bestaat uit negen korte films, gemaakt door zeven verschillende Japanse anime studio's.

Hoewel de studio's alle vrijheid kregen van Lucasfilm, blijkt dat ze er wel voor gekozen hebben iets te reflecteren van de franchise en zaken die we al kennen. Co-producent Justin Leach gaf op de website van Star Wars een blik op verschillende van de korte films en daaruit blijkt dat we heel wat Sith te zien krijgen, maar ook de Inquisitors van Darth Vader.

Sith-legendes in Star Wars: Visions
De Skywalker Saga is natuurlijk het voornaamste verhaal dat tot nu toe verteld is door Lucasfilm. Maar men gaat verbreden en deze serie is een van de manieren waarop men dat doet.

Eindelijk krijgen we een heel ander perspectief op Star Wars, namelijk een Japanse anime.

Het lijkt er desondanks op dat elementen van het verhaal gelijk blijven. Leach bevestigde namelijk op de site van Star Wars dat de Inquisitors van Darth Vader te zien zullen zijn. En dat niet alleen: er komen ook andere Sith-legendes.

Zo is straks de 'Jedi-jager' te zien, en krijgen we een Sith Elder-zwaardvechter en een Sith-moordenaar te zien. Hieronder de beelden. De negen shorts zijn vanaf 22 september op Disney+ te zien.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair