Jennifer Lopez haalt uit naar Hollywood

De zangeres en actrice voelt zich nog altijd niet echt geaccepteerd.

FilmTotaal 19 september 2021 15:58 in Celebrity
Jennifer Lopez is dan wel een van de beroemdste sterren die op dit moment op de aarde rondloopt, maar toch heeft ze nog altijd het gevoel niet echt geaccepteerd te worden door Hollywood. Dit vanwege haar Latijns-Amerikaanse achtergrond.

Dat onthult de zangeres en actrice in een video van haar beautylijn JLo beauty, die ze heeft gemaakt in samenwerking met het bekende merk Sephora voor de campagne 'We Belong'. Deze staat in het teken van de National Hispanic American Heritage Month.

"Ik weet dat het voor mij, voor ons allemaal ontzettend belangrijk is om het gevoel te hebben dat we erbij horen", vertelt Lopez. "En net als de meeste mensen, voel je jezelf zo vaak in je leven een outsider. Ik voel mezelf soms zo in Hollywood".

"Ja, dat gevoel heb ik nog steeds", benadrukt ze. "Maar de waarheid is dat je niets meer dan je eigen kleine kring nodig hebt".

Lopez vervolgt: "Ik geloof er echt in dat wij allemaal een oneindige kracht in ons hebben waardoor we nooit zullen opgeven. Ik heb ontzettend hard gewerkt om het punt te bereiken waarop ik vandaag de dag ben".

De Hustlers-actrice heeft ook een wijze boodschap voor haar volgers: "Ik heb ook geleerd dat de enige manier om jezelf echt knap te vinden is door van jezelf te houden en volledig te accepteren wie je bent".

NieuwsFilm

meest populair