Deze Avengers zie je sowieso in Marvel's Phase 4

Er zijn er toch al een aantal bevestigd voor het MCU!

Na de Infinity Saga, is Marvel Studios langzaamaan begonnen met het opbouwen van de nieuwe Avengers in het Marvel Cinematic Universe. Sinds het gevecht tegen Thanos gewonnen is, zijn de oorspronkelijke leden (Iron Man, Black Widow en Captain America) ermee gestopt en voegen zich nieuwkomers bij het team.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

En hoewel nog altijd niet officieel bekend is wanneer de volgende team-up in de bioscoop te zien is, weten we wel dat men druk werkt aan een nieuwe line-up voor het superheldenteam. In dit artikel zetten we de Avengers op een rij die sowieso onderdeel uitmaken van het team.

DOCTOR STRANGE: Hij voegde zich pas tijdens het gevecht tegen Thanos bij de Avengers. In het MCU is hij nu een paar jaar de Master of the Mystic Arts en beschermheer van het Eye of Agamotto. Begin volgend jaar krijgt 'ie weer een solofilm en daarvoor helpt hij Spider-Man met het oplossen van wat problemen.

WONG: Deze zeer vaardige tovenaar helpt Strange al sinds het begin van zijn magische reis. Hij hanteert een sterke no-nonsense aanpak en is vaak de stem van reden voor Strange. We zagen hem bovendien Shang-Chi en Katy al meenemen naar Kamar-Taj om het over de oorsprong van de Ten Rings te hebben. Wellicht dat hij nu iets van de werving van nieuwe Avengers op zich neemt?

BRUCE BANNER/HULK: Duidelijk is dat Bruce Banner niet klaar is met de Avengers. Hij onderzocht de oorsprong van de Ten Rings en blijkt een contactpersoon van Wong te zijn. Daarmee lijkt het erop dat hij voorlopig nog wel een rol heeft.

CAPTAIN MARVEL: Carol Danvers is een van de sterkste superhelden van de kosmos. En om die reden is zij ook niet zo betrokken op Aarde, anders zou geen enkele bedreiging hier meer stand houden. Desalniettemin bemoeide ze zich ook met de oorsprong van de Ten Rings, die buitenaardse technologie zouden kunnen zijn.

SHANG-CHI: De nieuwste toevoeging aan het Avengers-team. Hij is de Master of Kung Fu en werd aan het einde van zijn solofilm verwelkomd in het superheldenteam. De Ten Rings zijn de krachtbron die hij gebruikt en de oorsprong daarvan lijkt een belangrijk plotpunt te worden.

NieuwsFilm

meest populair