Marvel-acteurs vertellen over hun superkrachten in de 'Eternals'

Marvel-acteurs vertellen over hun superkrachten in de 'Eternals'

In een interview vertelde elk van de sterren over zijn of haar krachten in de film.

De cast van Eternals vertelt tijdens een interview over de superkrachten van al hun helden. De 26ste film in het Marvel Cinematic Universe moet vanaf 5 november in de bioscoop te zien zijn.

We ontmoeten in Eternals een groep onsterfelijke helden die naar de Aarde gestuurd zijn door hun scheppers, de Celestials. Daar moeten zij de planeet beschermen tegen hun genetische tegenhangers, de Deviants. De Eternals worden uit hun schuilplaats gedwongen als de Devians terug keren.

Hun grote krachten
In een interview vertelde elk van de sterren over zijn of haar krachten in de film:

Richard Madden als Ikaris: "Zijn krachten zijn behoorlijk cool. Hij is heel erg sterk, kan vliegen en lasers uit zijn ogen schieten. Ik denk dat de voornaamste uitdaging was om dat er allemaal moeiteloos uit te laten zien."

Lauren Ridloff als Makkari: "Haar meest opvallende kracht is snelheid, maar hoe zij snelheid manipuleert als wapen is gewoon briljant. Dus haar echte kracht is haar intellect."

Barry Keoghan als Druig: "Hij gebruikt gedachtecontrole om mensen te manipuleren en beheersen. Hij doet niks met zijn handen, hij staart en dat is stiekem heel cool."

Brian Tyree Henry als Phastos: "Ze noemen hem vaak een techno-path. Dat betekent min of meer dat hij zijn gedachten en zijn energie kan gebruiken om letterlijk alles te maken uit technologie om hem heen."

Kumail Nanjiani als Kingo: "Hij kan stralen uit zijn armen schieten. Schiet stralen uit zijn handen. En die hebben ze natuurlijk in de post-productie toegevoegd, ik ben niet helemaal method gegaan daarop. Ik heb wel martial arts en danslessen genomen om te leren wat zijn bewegingen zouden moeten zijn."

Lia McHugh als Sprite: "Sprite kan illusies maken. Haar krachten worden op heel creatieve manieren gemaakt en dat is heel relevant voor het verhaal."

Gemma Chan als Sersi: "Sersi kan materie manipuleren. Dus inanimate objecten of substanties, kunnen door haar getransmuteerd worden. Wat heel nuttig is."

Angelina Jolie als Thena: "Ik kreeg de 'kan krachten met haar handen maken'-kracht. Veel van mijn training was heel leuk, ik moest leren hoe ik op die manier kon vechten."

Salma Hayek als Ajak: "Nog iets dat mij zo aan haar inspireerde, was haar superkracht om te kunnen genezen. Dat gevoel van moederschap."

Don Lee als Gilgamesh: "Gilgamesh is onsterfelijk, heeft bovenmenselijke kracht en wordt gezien als de sterkste van de Eternals. Hij heeft een unieke one-punch knockout-aanval, net als een zwaargewicht bokser."

Kit Harington als Dane Whitman: "Ik zou een kracht willen. Het is heel cool, mijn interactie met die personages. En heel cool om te zien, en jaloersmakend."

NieuwsFilm

meest populair