Miley Cyrus gooit superkort jurkje omhoog op Insta-foto's

Miley Cyrus gooit superkort jurkje omhoog op Insta-foto's

De superster doet wat ze kan om in beeld te komen.

De in Nashville, Tennessee geboren superster Miley Cyrus is in veel dingen goed, maar het allerbeste is ze in het krijgen van media-aandacht. De laatste jaren is dat vooral op een rebelse manier.

Je zou het ondertussen bijna vergeten, maar Miley is nog altijd een van de grootste sterren die is voortgebracht door The Walt Disney Company. En uiteraard heeft ze veel te danken aan haar vader, countryster Billy Ray Cyrus.

Haar carrière als actrice startte zo'n beetje met een kleine rol in de Tim Burton-film Big Fish uit 2003 en haar doorbraak kwam er met de Disney Channel-serie Hannah Montana. Niet veel later was ze te horen in de Disney animatiefilm Bolt uit 2008.

In 2008 begon ze ook te zingen, terwijl ze ook nog lange tijd te zien was in films. Zoals Hannah Montana: The Movie, The Last Song, LOL en So Undercover. In 2017 hoorde we haar als Mainframe in de Marvel-film Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Wild op Instagram
Miley houdt het tegenwoordig vooral bij zingen en optreden. Tijdens een recent acte de presence was ze te zien in een wel erg kort jurkje. Ze had er geen moeite mee om die dan ook nog even omhoog te gooien. "FOOL MOON 🌑" schrijft ze erbij.


Zien hoe de 28 jarige Miley Cyrus eruit ziet in haar jurkje? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair