"The Shape" in lekker stevige trailer 'Halloween Kills'

Onthullende beelden uit het vervolg op het succesvolle Halloween uit 2018.

In 2018 verscheen Halloween, een nieuwe tweede deel in de franchise die startte met Halloween uit 1978. De 'reboot' van regisseur David Gordon Green negeerde alle andere films in de reeks en nu is het dan bijna tijd voor het vervolg Halloween Kills. Hieronder zie je een compleet nieuwe trailer.

Eigenlijk hadden we dit jaar het nieuwe vierde deel te zien moeten krijgen, welke Halloween Ends heet en zomaar het einde kan zijn van een nieuwe trilogie. Corona zorgde ervoor dat we nog een jaar op dat deel moeten wachten.

Laatste trailer voor Halloween Kills
De belangrijkste rollen zijn voor Jamie Lee Curtis als Laurie Strode en Judy Greer en Andi Matichak als respectievelijk haar dochter Karen en kleindochter Allyson. Halloween Kills komt opnieuw van regisseur Green en verschijnt in Nederland op 14 oktober in de bioscopen. Hieronder de laatste trailer.

LET OP: Er zitten mogelijk wat SPOILERS in de trailer, dus ben gewaarschuwd!!


Kills van Universal Pictures, Miramax, Blumhouse Productions en Trancas International Films begint enkele minuten nadat Laurie Strode, haar dochter Karen en haar kleindochter Allyson het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie's kelder hebben achtergelaten. Laurie wordt met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd.

Ze denkt eindelijk afgerekend te hebben met de gemaskerde seriemoordenaar die haar al haar leven lang achtervolgt. Maar zodra Michael zich weet te bevrijden uit de val die Laurie voor hem gezet had, zet hij zijn rituele bloedbad voort. Terwijl Laurie tegen de pijn vecht en zichzelf voorbereidt om zich opnieuw tegen deze moordlustige maniak te verdedigen, spoort ze heel Haddonfield aan om het tegen dit onstuitbare monster op te nemen.

NieuwsFilm

meest populair