Lucasfilm gaat in op dé vraag: Is er 'Star Wars'-moeheid?

Lucasfilm gaat in op dé vraag: Is er 'Star Wars'-moeheid?

Zijn fans klaar met Star Wars?

De vicepresident van Lucasfilm maakt zich geen zorgen over Star Wars-moeheid. James Waugh sprak over de grote plannen van de filmstudio met de franchise, in de context van de release van de serie Star Wars: Visions..

De komende jaren kan je niet alleen nieuwe films (vanaf 2023) verwachten, maar ook series als The Book of Boba Fett, Cassian Andor, Obi-Wan Kenobi en Ahsoka. Maar komt het publiek daar wel voor terug? Immers wisten de laatste films niet echt meer het publiek te trekken waar men op hoopte en zag je dat Lucasfilm besloot om vier jaar tussen de release van Star Wars: The Rise of Skywalker en Star Wars: Rogue Squadron te laten.

Star Wars-moeheid?
De vraag is dus of er sprake is van Star Wars-moeheid. "Maken we ons daar zorgen over? Ik denk dat we altijd goed nadenken over de vraag hoe we ervoor zorgen dat Star Wars speciaal blijft," begon Waugh.

"We zijn heel oplettend, maar dit was niet een van de momenten waarop we ons spidey-sense af zagen gaan. Want voor ons gevoel is [Star Wars: Visions] echt iets nieuws."

En dus besloot men ervoor te gaan, wat de release van de serie betreft. "Ik zou zeggen dat we ons daar nooit zorgen over maakten als het op Visions aankomt. En ik denk dat de reden daarvoor vooral lag in het feit dat het zo anders is."

NieuwsFilm

meest populair