Volgende James Bond hoeft geen vrouw te zijn volgens Daniel Craig

Volgende James Bond hoeft geen vrouw te zijn volgens Daniel Craig

De No Time to Die-acteur over zijn opvolger.

Over ruim een week dan kun je de bioscoop bezoeken voor No Time to Die. Het wordt niet alleen de film die de eerdere films met Daniel Craigs 007 bij elkaar brengt, maar ook de laatste film met Craig als 's werelds bekendste geheim agent.

Wie de opvolger van Craig wordt in Bond 26 is uiteraard nog niet bekend. Nu heeft de acteur zelf kort iets gezegd over zijn opvolger, tegenover Radio Times. Hij vindt dat het geen vrouw hoeft te zijn.

Géén vrouwelijke Bond
"Het antwoord daarop is heel simpel," antwoordde de bijna ex-Bond-acteur. "Er zouden gewoon betere rollen moeten zijn voor vrouwen en acteurs met een kleur. Waarom zou een vrouw James Bond spelen als er een rol zou moeten zijn die net zo goed is als James Bond, voor een vrouw?"

En hiermee laat Craig dus duidelijk weten dat Bond gewoon een man zou moeten zijn en hij lijkt zelfs te zeggen dat Bond een blanke man zou moeten zijn, zoals Craig en zijn voorgangers dat ook zijn. Producent Barbara Broccoli liet eerder nog weten dat Bond weer een man wordt, maar dat hij iedere kleur zou kunnen hebben.

Wat zeg jij? Ben jij het met de acteur eens of moeten de makers openstaan voor een vrouwelijke en/of gekleurde versie van het James Bond-personage.

NieuwsFilm

meest populair