Afronding 'Fast & Furious' is tweeluik met één verhaal

Afronding 'Fast & Furious' is tweeluik met één verhaal

Deel 10 en 11 zijn het einde van de Fast Saga.

Dit jaar verscheen Fast & Furious 9 in de wereldwijde bioscoopzalen en wat betreft de mondiale opbrengst is het nog steeds de hoogst scorende Hollywoodfilm van 2021. Komende jaren wordt de "The Fast Saga" afgerond.

En die afronding zal bestaan uit Fast & Furious 10 en Fast & Furious 11 en nu blijkt dat deze films één verhaal gaan vertellen. "Het idee is dat het laatste hoofdstuk uit twee films bestaat," zei regisseur Justin Lin tegenover Collider.

Vervolgen geen zekerheid
"Dat ik hier met je zit te praten en kan zeggen 'oh ja, er komen nog twee films', maakt me blij. Toen ik startte in deze franchise was een vervolg zeker geen zekerheid. Dus ik heb zoiets van 'Wauw.' Het betekent veel voor me."

"Dus elke dag als ik wakker word, probeer ik opnieuw alles te bekijken en ervoor te zorgen dat we alles op orde hebben zodat we het procesmatig het beste resultaat zal opleveren. Ik denk nu dat het juist is om één hoofdstuk in twee films te hebben," sloot Lin af.

Het lijkt er dus op dat we Fast & Furious 10.1 en Fast & Furious 10.2 gaan krijgen. Op 7 april 2023 moet het eerste deel op het witte doek te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair