Netflix toont trailer 'Escape the Undertaker'

Een nieuwe interactieve WWE-horrorfilm van de streamingdienst.

Bram de Groot 22 september 2021 11:35 in Algemeen
Het zou zomaar kunnen dat interactieve films op den duur aan populariteit gaan winnen via streamingdiensten. Tot op heden heeft Netflix al een aantal van dat soort speelse films gelanceerd en binnenkort verschijnt een nieuwe poging met Escape the Undertaker, gemaakt met WWE-sterren.

Bij de trailer op YouTube valt de volgende tekst te lezen: Kan The New Day de verrassingen in het spookachtige landhuis van The Undertaker overleven? Het is aan jou om hun lot te bepalen in deze interactieve special met een WWE-thema.

Trailer voor Escape the Undertaker
Hieronder zie je de trailer voor Escape the Undertaker waarin Mark Calaway te zien is als zijn WWE-figuur Undertaker. De groep The New Day wordt gevormd door Kofi Kingston, Xavier Woods en Big E.Vanaf 5 oktober op Netflix
"The Undertaker heeft in zijn landhuis een val gezet voor het opvallende tag-team The New Day," luidt de officiële synopsis. "Wat ze niet weten: het herenhuis van de Undertaker is een extreem spookhuis, boordevol bovennatuurlijke uitdagingen. Het is aan de kijkers om te beslissen over het lot van deze drie arme zielen die proberen de toorn van The Undertaker te overleven."6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Hoop dat deze een stuk beter is uitgewerkt dan BM's Bandersnatch.

adofmirosch

Avatar

Deze ga ik waarschijnlijk nooit,, zien. Maar The Undertaker blijft een legende Smiley face

Master Of Films

Avatar

Mocht The Undertaker in een World Wrestling Federation/Entertainment/WWE game voorkomen, dan wil ik al te graag met hem spelen (I know het klinkt fout Smiley face ).

GreenHornet

Avatar

Weer een film waar ik de helderheid van mijn tv moet verhogen. Dat heb ik bij verschillende content bij Netflix.

Dukat

Avatar

Ik heb nog een meet&greet foto met The Undertaker ????

starbass

Avatar


Bandersnatch was zeer vet, alleen bij WWE personages krijg ik niet meteen vertrouwen in een goed verhaal en acteerwerk..

Ow laat maar, ondertussen wel de trailer gekeken en dit is pure kitch :P

NieuwsFilm

meest populair