Prachtige trailer 'The Tragedy of Macbeth' met Denzel Washington

Van Joel Coen en ook met Frances McDormand, Brendan Gleeson en Corey Hawkins.

Bram de Groot 22 september 2021 12:06 in Video
Wie had ooit verwacht dat we topacteur Denzel Washington zouden zien als Macbeth? Het gaat toch echt gebeuren in de film The Tragedy of Macbeth van regisseur Joel Coen, de helft van het bekende duo de Coen Brothers.

The Tragedy of Macbeth is een verfilming van het bekende verhaal van William Shakespeare en we zien naast Washington ook rollen voor andere grote namen, zoals Frances McDormand, Brendan Gleeson en Corey Hawkins.

Eerste trailer The Tragedy of Macbeth
Via Apple TV+ krijgen we nu de eerste trailer voor de zwart-wit film die tijdens de kerst (in de States) in première gaat en op 14 januari online komt te staan op de streamingdienst. The Tragedy of Macbeth lijkt een gooi te willen doen naar de bekende filmprijzen.In The Tragedy of Macbeth zien we het verhaal van Schotse Lord Macbeth die na een ontmoeting met drie heksen de 'King of Scotland' wordt. Hieronder het bijhorende affiche.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Ziet er fantastisch uit.

Maac

Avatar

Ja, prachtig inderdaad.

Monojaxx

Avatar

Vond hem ook super spelen in Book of Eli. Nog steeds een van mijn favoriete 'einde van de wereld' films zonder aliens van Roland Emmerich.

Coach Boone

Avatar

Denzellll! Weer een om naar uit te kijken

NieuwsFilm

meest populair