Loeihete foto's Megan Fox en Kourtney Kardashian op Instagram

De twee celebs zien er behoorlijk warm uit.

FilmTotaal 23 september 2021 17:17 in Celebrity
Actrice Megan Fox lijkt met een enorme comeback bezig te zijn. Na jaren op de achtergrond te hebben geleefd tijdens haar relatie met Brian Austin Green en het krijgen van drie kinderen duikt ze nu op in de nodige films, én is ze niet van Instagram te slaan.

Recent werd duidelijk dat de in Oak Ridge, Tennessee geboren Megan dé belangrijkste vrouwelijke hoofdrol krijgt in het derde vervolg op de actiefilm The Expendables uit 2010. Ze zal te zien zijn naast actiehelden als Sylvester Stallone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas), Dolph Lundgren (Gunner Jensen) en Randy Couture (Toll Road).

Andere recent titels zijn Rogue, Till Death en Midnight in the Switchgrass en ze zal komende tijd te zien zijn in de films Big Gold Brick met Oscar Isaac, Night Teeth met Sydney Sweeney, Good Mourning with a U met vriendje Machine Gun Kelly, de animatiefilm Naya Legend of the Golden Dolphin, de scifi-film Aurora en de misdaadfilm Johnny & Clyde.

Megan en Kourtney Kardashian op Insta
Bij een aantal flink opvallende foto's op de Instagrampagina van Megan staat de tekst "Kourt, forever isn't long enough 🖤" en op de Insta-pagina van Kourtney valt "Apples🍎or cherries🍒?" te lezen bij de foto's. Wil je ze samen zien? Onderstaande linkjes zetten je door naar de loeihete foto's.


Wil je de 34 jarige Megan Fox en Kourtney Kardashian samen op de foto zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram. En op de pagina van de Kardashian-telg.


NieuwsFilm

meest populair