Netflix komt met 'Death Note 2' voor oplossingen van grote klachten

Fans waren helemaal niet blij met de film.

Jim Pedd 23 september 2021 17:23 in Algemeen
Death Note is een van de recentere live-action verfilmingen van een anime die Netflix gemaakt heeft. Maar de film ligt wat moeilijk bij de fans.

Sommigen vonden de unieke kijk van de film op het bronmateriaal heel erg goed. Anderen waren teleurgesteld. En de hoop is dat Death Note 2 het beter gaat doen. Een van de producenten laat weten dat het zeker de bedoeling is om de klachten van fans tegemoet te komen.

Death Note 2
Masi Oka werd recent ingehuurd als producent van de film. Hij speelde ook een rol naast acteur Nat Wolff en mag nu dus helpen met het realiseren van een sterke visie op de film en vooral het bronmateriaal.

Duidelijk is dat fans hier echt blij van moeten worden:

"Alles wat ik je kan zeggen, is dat het nog altijd in de maak is," gaf Oka toe toen hem gevraagd werd over het vervolg. "Er is nog niets vast besloten. Maar ik kan je zeggen dat we naar de fans luisteren en dat we hen hopelijk blij maken met de richting die we in gaan slaan."

Dat belooft dus een film die vooral tegemoet moet komen aan de fans. De hoop is dat Netflix daarin slaagt. Eerst een andere proeve voor Netflix: Cowboy Bebop, eveneens een live-action verfilming van een anime die bijna gelanceerd wordt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

cthulhu440

Avatar

alle nog ne woke note der bij

Goku32

Avatar

Hahahaha nee doe maar niet,

Magnanimousz

Avatar

Deathnot was een prima film. In mijn ogen echt ondergewaardeerd. Het einde was erg verassend.

NieuwsFilm

meest populair