Venom vreet bijna agent op in clips 'Venom: Let There Be Carnage'

Veel beelden uit de tweede Venom-film.

Bram de Groot 23 september 2021 19:10 in Video
Met een speelduur van slechts één uur en dertig minuten mag Venom: Let There Be Carnage zich een erg korte Marvel-film noemen. De volledige recensies laten nog even op zich wachten, maar de tweede Venom-film zou volgens de eerste online reacties wel een heerlijke snelle actiefilm zijn.

In de film zie je uiteraard de clash tussen de twee titelfiguren van acteurs Tom Hardy (Eddie Brock / Venom) en Woody Harrelson (Cletus Kasady / Carnage). Daarnaast is er ook de nodige vrouwenpower in de superheldenfilm, met Anne Weying van actrice Michelle Williams en het nieuwe personage Frances Barrison / Shriek van Naomie Harris.

Vier nieuwe clips Venom: Let There Be Carnage
Hieronder zie je de vier clips met de titels Break It, Right Thing, Wishes en Locked Up uit Venom: Let There Be Carnage. De film van regisseur Andy Serkis verschijnt in Nederland op 20 oktober in de bioscopen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Popcultuurfreak

Avatar

Ze moeten gewoon hard R gaan. Ik ben niet echt onder de indruk moet ik zeggen. Ik ben altijd een Venom fan geweest, maar deze Venom is echt veel te soft. Je zou denken dat zonder Spiderman je juist all out kan gaan.

Nature

Avatar

Dit ziet er heel slecht uit

NieuwsFilm

meest populair