Netflix zet trailer 'Night Teeth' met Megan Fox online!

Netflix zet trailer 'Night Teeth' met Megan Fox online!

Megan Fox is terug.

Na enkele jaren van het toneel te zijn verdwenen lijkt Megan Fox haar tanden weer te zetten in Hollywood. Na wat nog onbekende titels lijkt ze in steeds meer grotere films te verschijnen. Binnenkort zien we haar op Netflix en mogelijk volgend jaar al in The Expendables 4.

Haar rol in de Netflix-film Night Teeth is een beperkte, aangezien de hoofdrol voor acteur Jorge Lendeborg Jr. is. Hem ken je mogelijk uit Alita: Battle Angel en zelfs de recente Spider-Man films.

Trailer voor Night Teeth van Netflix
Night Teeth is een horrorthriller van regisseur Adam Randall (I See You) en je ziet ook rollen van onder Debby Ryan, Lucy Fry, Alfie Allen, Raúl Castillo, and Alexander Ludwig. En vergis je niet. De film had nog een productiebudget van bijna 22 miljoen dollar.


Vanaf 20 oktober op Netflix
In Night Teeth staat Benny's hele wereld op zijn kop nadat hij twee mysterieuze meisjes heeft opgepikt die hem blootstellen aan een geheime wereld waarvan hij het bestaan niet wist. Hij wordt plotseling in hun cryptische onderwereld geslingerd op een missie om te voorkomen dat zijn stad onder gedompeld wordt in het bloed.

Vanaf 20 oktober staat Night Teeth op Netflix en hieronder zie je het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair