Kirsten Stewart overtuigt als prinses Diana in trailer 'Spencer'

De nieuwe film van Pablo Larraín, de regisseur van de biopic Jackie.

Bram de Groot 24 september 2021 08:29 in Video
Actrice Kirsten Stewart, die je kent uit onder meer de Twilight-films en Still Alice zien we binnenkort in een opvallende rol. Ze speelt namelijk niemand minder dan prinses Diana in de biopic Spencer.

Het biografische drama komt van Pablo Larraín die eerder wist op te vallen met de biopic Jackie met Natalie Portman als Jacqueline "Jackie" Kennedy. Spencer zal zich op een korte periode uit het leven van Diana Spencer richten.

Trailer voor Spencer
Ook met rollen voor onder meer Jack Farthing, Timothy Spall, Sean Harris en Sally Hawkins zie nu hieronder de nieuwste trailer voor de biopic. Spencer, met een script van Steven Knight (Peaky Blinders), draait van 11 november in de Nederlandse bioscoopzalen.Spencer speelt zich af tijdens de cruciale kerstdagen in de vroege jaren 90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik kijk erg uit naar haar samenwerking met Cronenberg voor Crimes of the Future, maar dat zal nog wel even duren voor we die zien. Maar ik vind vrijwel alles goed met haar eigenlijk. Vooral benieuwd wat Cronenberg gaat doen, want het origineel is geweldig voor Cronenberg-fans, maar als film op zich natuurlijk erg goedkoop en simpel gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair