Nieuwe gameverfilming: Chris Pratt wordt de wereldberoemde Mario

Nieuwe gameverfilming: Chris Pratt wordt de wereldberoemde Mario

Niet iedereen is het met de keuze eens.

Chris Pratt was al eerder in animatiefilms te horen, namelijk The Lego Movie-franchise en Pixar's Onward. Blijkbaar smaakte dit naar meer, want de acteur zal nu zijn stem verlenen aan niemand minder dan de wereldberoemde Mario.

Pratt zal namelijk in de huid kruipen van Super Mario, een animatiefilm gebaseerd op het iconische Nintendo-videogamepersonage. Videogameverfilmingen zijn altijd een gok, aangezien ze lang niet allemaal weten te overtuigen, maar de laatste jaren lijkt het toch de goede kant op te gaan.

Beter niveau
In 1993 kwam nog Super Mario Bros. uit, een film die vaak wordt bestempeld als de aller slechtste videogamefilm aller tijden. In recente jaren wisten films als Pokemon: Detective Pikachu, Tomb Raider en Sonic The Hedgehog het echter allemaal goed te doen, dus Mario krijgt nu een tweede kans!

Pratt heeft de hoofdrol te pakken, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Zo zal Anya Taylor-Joy Peach spelen, Jack Black Bowser, Charlie Day Luigi en Seth Rogen Donkey Kong. Zie de cast hieronder.Reacties
Op sociale media lieten de nodige mensen weten Pratt niet de beste keuze te vinden voor Mario en hadden ze liever iemand anders in de huid zien kruipen van de kleine Italiaanse loodgieter. Pratt is natuurlijk wel de laatste tien jaar een grote naam in Hollywood. Volgend jaar zullen we zien of dit goed uitpakt. Zie hieronder een paar reacties.

NieuwsFilm

meest populair