Hugh Jackman haalt wederom uit naar Ryan Reynolds; betrekt nu zijn vrouw erbij

De twee mannen blijven elkaar in de maling nemen.

FilmTotaal 25 september 2021 15:08 in Celebrity
Hugh Jackman heeft op Instagram op een opvallende manier reclame gemaakt voor Betty Buzz, de alcoholvrije, koolzuurhoudende mixdrankjes die actrice Blake Lively onlangs op de markt heeft gebracht. Hij kon het namelijk niet laten om even subtiel uit te halen naar haar man Ryan Reynolds.

Heel het internet weet dat Hugh Jackman en Ryan Reynolds al jaren een soort 'vriendschappelijke ruzie' met elkaar hebben. De twee beroemdheden plagen elkaar regelmatig op elkaars social media-kanalen en dat levert altijd grappige momenten op. Deze week vond Jackman het weer eens tijd voor een sneer richting Reynolds.

"We vinden iedere smaak geweldig en een aantal van ons vindt het zelfs lekker met een scheutje alcohol erbij, maar wat nog belangrijker is dat we van de vrouw houden die dit product heeft gecreëerd", begint Jackman zijn lofzang over Blake Lively in een video waarin hij haar nieuwe mixdrankjes bespreekt. "Je bent echt een bijzonder persoon, Blake".

Jackman somt vervolgens op waarom hij Lively zo speciaal vindt. En daarbij kan hij het natuurlijk niet laten om even iets gemeens op te merken over haar man Reynolds. "Je bent grappig, creatief, zeven dagen per week zonnetje en een heilige omdat je met die man van je bent getrouwd", grapt hij namelijk.Reynolds kon vanzelfsprekend weer hartelijk lachen om de opmerkingen van zijn goede vriend Jackman en reageerde zelfs onder zijn Instagram-post. "Dit is niet de content die ik had besteld via je Cameo", schrijft hij, verwijzend naar een populaire app waarop fans videoboodschappen van hun idolen kunnen kopen.

NieuwsFilm

meest populair