Vertragen George Clooney en Brad Pitt de 'Fantastic Four'-film?

Het duo Clooney en Pitt gaan aan de slag met Jon Watts.

Bram de Groot 25 september 2021 16:08 in Algemeen
Regisseur Jon Watts ken je waarschijnlijk vooral van zijn Spider-Man films die hij maakte voor Marvel Studios. Binnenkort verschijnt van de filmmaker Spider-Man: No Way Home en hij moet voor Marvel aan de slag met Fantastic Four.

Nu komt via The Hollywood Reporter naar buiten dat Watts eerst aan de gang gaat met een film waarin naar verwachting de Hollywoodsterren George Clooney (Michael Clayton, Up in the Air) en Brad Pitt (Fight Club, Once Upon a Time in Hollywood) een rol zullen hebben.

Watts gaat de film schrijven, regisseren en produceren, met Clooney en Pitt als co-producenten via hun respectievelijke productiehuizen Smokehouse Pictures en Plan B Entertainment. Zowel Pitt als Clooney zou 20 miljoen dollar aan salaris in het vooruitzicht hebben.

Heel Hollywood wil de film kopen
Naar verluidt zouden alle grote Hollywoodstudio's en streamingdiensten in de race zijn voor de rechten. Vooral Sony, Lionsgate, Apple en Netflix zouden de film heel graag willen aankopen. De plotdetails worden nog geheim gehouden, maar de film zou een thriller zijn waarin twee oplichters op dezelfde klus blijken te zitten.

De grote vraag is welke impact het project heeft op de release van Marvel Studios' Fantastic Four. Er werd vanuit gegaan dat de Marvel-film in de zomer van 2023 zou verschijnen, maar dat zou nu zomaar later kunnen zijn.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair