'Aquaman and the Last Kingdom' vindt weer een hoofdrolspeler

'Aquaman and the Last Kingdom' vindt weer een hoofdrolspeler

Weer is er iemand nieuw gecast.

De opnames van Aquaman and the Lost Kingdom zijn sinds juni aan de gang. Tijdens de aftiteling werd bevestigd dat we Dr. Stephen Shin te zien zouden krijgen en nu is de rol ook gecast.

Acteur Randall Park, die je recent kon zien in de serie WandaVision, heeft volgens The Hollywood Reporter getekend voor de rol in de film van James Wan.

Dr. Stephen Shin
We wisten al langer dat acteur Yahya Abdul-Mateen II te zien zou zijn in de film. In de aftiteling zagen we dat Black Manta uit de oceaan geplukt werd door de wetenschapper, samenzweringsdeskundige en door Atlantis geobsedeerde Stephen Shin.

Los daarvan krijgen we nog een drietal andere personages te zien.

Acteur Jani Zhao is gecast als Stingray, een gloednieuw personage dat door James Wan bedacht is voor de blockbuster. Indya Moore speelt de rol van Karshon, een psychokinetische en telepathische slechterik uit de Green Lantern-mythologie genaamd The Shark. En Vincent Regan is te zien als Atlan, waarmee hij de derde acteur is die in het DCEU in de huid van de legende kruipt.

Daarmee moge duidelijk zijn dat Jason Momoa's Arthur Curry het echt heel erg druk krijgt in de film, met Dr. Shin, Stringray en Shark naast Ocean Master en Black Manta.

NieuwsFilm

meest populair