'Aquaman and the Last Kingdom' vindt weer een hoofdrolspeler

Weer is er iemand nieuw gecast.

Jim Pedd 26 september 2021 09:21 in Algemeen
De opnames van Aquaman and the Lost Kingdom zijn sinds juni aan de gang. Tijdens de aftiteling werd bevestigd dat we Dr. Stephen Shin te zien zouden krijgen en nu is de rol ook gecast.

Acteur Randall Park, die je recent kon zien in de serie WandaVision, heeft volgens The Hollywood Reporter getekend voor de rol in de film van James Wan.

Dr. Stephen Shin
We wisten al langer dat acteur Yahya Abdul-Mateen II te zien zou zijn in de film. In de aftiteling zagen we dat Black Manta uit de oceaan geplukt werd door de wetenschapper, samenzweringsdeskundige en door Atlantis geobsedeerde Stephen Shin.

Los daarvan krijgen we nog een drietal andere personages te zien.

Acteur Jani Zhao is gecast als Stingray, een gloednieuw personage dat door James Wan bedacht is voor de blockbuster. Indya Moore speelt de rol van Karshon, een psychokinetische en telepathische slechterik uit de Green Lantern-mythologie genaamd The Shark. En Vincent Regan is te zien als Atlan, waarmee hij de derde acteur is die in het DCEU in de huid van de legende kruipt.

Daarmee moge duidelijk zijn dat Jason Momoa's Arthur Curry het echt heel erg druk krijgt in de film, met Dr. Shin, Stringray en Shark naast Ocean Master en Black Manta.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Leo Teenhakker

Avatar

Aquaman is een blonde blanke man in de comics, maar in Wokewood heeft men een aversie tegen blanke blonde blauwogige mannen dus Aquaman wordt door een Hawaïaan gespeeld. Van nature blonde acteurs en actrices krijgen een iets donkere haarspoeling wanneer ze de good guy vertolken (Leonardo Di Caprio, Matt Damon, Chris Pratt, Daniel Craig, Chris Evans etc). In films hebben ze dan ineens bruin haar en in interviews en talkshows blond haar. Als bad guy of schurk mogen ze hun originele blonde haarkleur wel houden, vraag maar aan Rutger Hauer, die werd juist nog meer geblondeerd als ie de schurk speelde. Wesley Snipes maakte dat ook mee als schurk in Demolition Man. Hij moest koste wat het kost blond zijn. Blonde blanke mensen zijn altijd schurken of sukkels in Wokewood. De good guys en helden zijn altijd een multiculturele linkse D-66 mix van Aziaten en brunettes en Latijns-Amerikanen of Afro-Amerikanen.

RogueWon

Avatar

Leo^ echt serieus, wat voor wiet rook je? Of eet je paddestoelen? Iig is Aquaman een van de coolste personages van het DCEU geworden dankzij Jason Mamoa

RobzZ01

Avatar

Leo Zuurhakker

Beyonder

Avatar

Teenhakker heeft wel gelijk.

RobzZ01

Avatar

Ja tuurlijk joh. Kan er geen parental lock op Filmtotaal komen?

NieuwsFilm

meest populair