Wie is The Shark in 'Aquaman and the Lost Kingdom'?

Aquaman and the Lost Kingdom wordt al opgenomen.

Bram de Groot 27 september 2021 16:13 in Algemeen
In Aquaman and the Lost Kingdom keren uiteraard de nodige bekende gezichten terug uit de eerste financieel zeer succesvolle film uit 2018. Maar er zijn ook nieuwe namen en nu wordt duidelijk dat we ook een Green Lantern-schurk te zien krijgen.

In de DC-film van James Wan zal Indya Moore (Escape Room: Tournament of Champions) de rol gaan spelen van Karshon, hij is het alter ego van The Shark. Het personage verscheen voor het eerst in Green Lantern #24 uit 1963 van John Broome en Gil Kane.

Indya Moore als Karshon a.k.a. The Shark
Het personage wordt in de comics blootgesteld aan experimentele straling. Karshon verwierf hierdoor verschillende mentale vermogens, waaronder gedachten lezen, materiemanipulatie en het vermogen om energiebommen te beheersen.

In Aquaman and the Lost Kingdom zien we in ieder geval onder meer Jason Momoa als Arthur Curry / Aquaman, Amber Heard als Mera, Patrick Wilson als Orm Marius / Ocean Master, Dolph Lundgren als King Nereus, Yahya Abdul-Mateen II als David Kane / Black Manta

De grote vraag is uiteraard wat een Green Lantern-schurk te zoeken heeft in een Aquaman-film. Time will tell... The Lost Kingdom staat gepland voor 16 december 2022.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair