Nieuwe foto 'Eternals' toont ons de halfgod Kingo

Nieuwe foto 'Eternals' toont ons de halfgod Kingo

De Eternals hebben het eeuwige leven.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat Eternals bijna twee en een half uur lijkt te gaan duren en daarmee is het een van de langste films in het Marvel Cinematic Universe. De film verschijnt over anderhalve maand en nu hebben we weer een nieuwe foto en een quote van de regisseur.

Als eerste die quote van Nomadland-regisseur Chloé Zhao. Ze verglijkt de film met een verhaal over goden uit de oudheid. In gesprek met Empire Magazine zei ze dat haar eerste blockbuster vergelijkbaar is "met verhalen over Griekse en Romeinse goden, die een heel menselijk leven leiden met menselijke trekken, rivaliteit, jaloezie en zwakheden."

"Ik hield van het idee om door te gaan met het uitdagen van de ongecompliceerde moraliteit die we gewend zijn in het superheldengenre," voegde de Oscarwinnares toe.

Nieuwe foto Kingo van Kumail Nanjiani
Hieronder zie je een nieuwe foto van acteur Kumail Nanjiani (The Lovebirds, The Big Sick) als het personage Kingo, een Eternal die kosmische energieprojectielen uit zijn handen kan projecteren. Verliefd op roem wordt Kingo een populaire Bollywood-filmster om op te gaan in het leven op aarde.

Eternals verschijnt op 4 november in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair