Elizabeth Hurley in jurk met flink wat voorgevel op Insta-foto's

De actrice en het model in sierlijk jurkje.

We hebben al eventjes niet gezien van celeb Elizabeth Hurley. De actrice was enige jaren een bekend naam in Hollywood, maar de laatste tijd zien we haar niet al te vaak meer in grote titels. Toch weet ze de aandacht nog altijd op te eisen via onder meer Instagram.

De in Basingstoke, Verenigd Koninkrijk geboren actrice maakte haar debuut in de film Aria uit 1987 en in hetzelfde jaar was ze in Remando al viento te zien naast Hugh Grant. Ze kregen al snel een relatie die in 2000 stukliep nadat Hugh betrapt werd met een prostituee.

Haar eerste Hollywoodfilm verscheen in 1992: Passenger 57, een actiefilm met Wesley Snipes, en in die periode wist ze ook door te breken als model voor onder meer cosmeticamerk Estée Lauder. Later volgden titels als Ed Tv, de eerste twee Austin Powers-films en uiteraard Bedazzled.

Opvallende jurk op Insta
De actrice zien we nu op Instagram in een opvallende jurk en uiteraard geeft deze volop ruimte voor Elizabeths voorgevel, nog altijd een soort van handelsmerk. Ze heeft de jurk aan voor een bezoekje aan een modeshow.


Wil je de nu 56 jarige Britse Elizabeth Hurley in haar jurkje zien? Bekijk dan nu de foto hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair