Epische actie in nieuwe beelden uit 'The Last Duel' van Ridley Scott

Epische actie in nieuwe beelden uit 'The Last Duel' van Ridley Scott

De nieuwe film van Ridley Scott komt er snel aan.

We hebben ondertussen al wat beelden uit The Last Duel van regisseur Ridley Scott (Gladiator, Kingdom of Heaven) voorbij zien komen. Het historische drama met grote namen als Matt Damon, Jodie Comer, Adam Driver en Ben Affleck zie je over zo'n twee weken in de bioscoop en nu hebben we hieronder een nieuwe tv-trailer en een poster.

In de film zien we Damon als Jean de Carrouges, Comer als De Carrouges' vrouw Marguerite, Driver als Jacques Le Gris en Affleck als Count Pierre d'Alençon. Het verhaal gaat vooral over de sterk ontvangen rol van Comer. Haar personage blijkt te zijn verkracht en de beste vriend (Driver) van haar man (Damon) wordt aangewezen als de schuldige.

Epische beelden uit The Last Duel
Hieronder zie je de nieuwe tv-spot waarin ook een blik wordt geworpen op het "laatste duel" - het Carrouges-Legris duel, het laatste gerechtelijke duel in Frankrijk. Na de beelden ook een nieuw affiche voor de film die vanaf 14 oktober in de Nederlandse bioscoop te zien is.


Op het moment van schrijven staat The Last Duel op 71% op Rotten Tomatoes, na 17 recensies. "The Last Duel zet zich af tegen iedere scepsis door een genuanceerd, complex script, fenomenale uitvoeringen die in acteerles moeten worden bestudeerd en enkele van de beste middeleeuwse vechtscènes die op het scherm zijn getoond," aldus de recensent van Collider.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair