Babe Megan Fox vecht in 'Johnny & Clyde' tegen bovennatuurlijke krachten

Babe Megan Fox vecht in 'Johnny & Clyde' tegen bovennatuurlijke krachten

Geen standaard Bonnie & Clyde verhaal dus...

Actrice Megan Fox (Transformers) start binnenkort met de opnames voor The Expendables 4 en waarschijnlijk zien we haar in nog wat grote films komende jaren. Eén daarvan is een nieuwe film gebaseerd op de bankrovers Bonnie Parker en Clyde Barrow.

Uiteraard ken je dit Amerikaanse duo beter als Bonnie en Clyde, dat in de jaren dertig de nodige banken overvielen en daarna wereldberoemd werden doordat hun gewelddadige avontuur eindigde met een dodelijke hinderlaag van de politie.

Megan Fox in bovennatuurlijke Johnny & Clyde
Recent werd duidelijk dat Fox en Tyson Ritter hoofdrollen in de Johnny & Clyde-film gaan spelen. Nu blijkt via Bloody Disgusting dat de film ook bovennatuurlijke krachten gaat bevatten, volgens schrijver / regisseur Tom DeNucci en co-schrijver/stuntman Nick Principe.

"Kort gezegd gaat de film over twee psychopaten die stapelverliefd zijn," aldus Principe. "Ze laten een soort van Natural Born Killers-misdaadspoor achter, en ze merken dat ze geen geld meer hebben en geen plaatsen hebben om naartoe te gaan. Ze belanden in hun geboorteplaats en proberen een paar overvallen te plegen totdat ze de mogelijkheid zien voor een zeer, zeer grote klus."

"Het hoofdpersonage Johnny doet een beroep op enkele van zijn nu volwassen jeugdvrienden, maar die wel even vermakelijke psychopaten zijn. Ze vormen een team om een geheime geldkamer te kraken, die wordt gerund door het personage van Megan Fox. Dan worden ze geconfronteerd met een aantal bovennatuurlijke verrassingen..."

Fox is een gestoorde Disney-prinses
Het personage van Fox werd door Principe omschreven als een "gestoorde, zeer duistere, verwrongen versie" van een Disney-prinses. De film zou dan omslaan van een misdaadthriller in een slasher/horrorfilm. Principe speelt in de film een gemaskerde slasher.

NieuwsFilm

meest populair