Jerry Seinfeld geeft toe dat de animatiefilm 'Bee Movie' te seksueel is

Voornamelijk de relatie tussen een vrouw en een bij gaat iets te ver.

Wouter Drummen 4 oktober 2021 16:11 in Algemeen
Dat er af en toe wat 'foute' grapjes zitten in kinderfilms weten we allemaal wel, maar hier sloeg de 2007 animatiefilm Bee Movie iets te ver in door. Dat geeft Jerry Seinfeld, de scenarist, producent en hoofrolspeler van de film, nu toe.

Bee Movie gaat over een bij genaamd Barry B. Benson (ingesproken door Seinfeld). Tijdens zijn avonturen raakt hij verliefd op een bloemiste genaamd Vanessa Bloome (ingesproken door Renée Zellweger). De twee raken verliefd op elkaar maar Seinfeld ziet nu in dat dat misschien iets te ver ging.

Excuses
Tijdens The Tonight Show with Jimmy Fallon verontschuldigde Seinfeld zich dan ook voor het 'subtiele seksuele aspect' van Bee Movie. Zo begint hij door te zeggen: "Dat was niet de bedoeling".

"Nadat de film uitkwam, besefte ik echter dat de relatie tussen Barry en Vanessa niet echt geschikt is voor kinderen... Het idee dat een bij iets voelt voor een mens en andersom hoort niet thuis in kinderentertainment".

Bekijk het interview hieronder.Op het internet en voornamelijk YouTube zijn dan ook meerdere video's te vinden i.v.m. de rare en ietwat verkeerde grappen van Bee Movie.

NieuwsFilm