Netflix onthult trailer voor nieuwe thriller 'Hypnotic'

Netflix onthult trailer voor nieuwe thriller 'Hypnotic'

Kate Siegel gebruikt een bedenkelijke hypnotiseur.

Netflix komt binnenkort weer met een wat grotere thriller, met de titel Hypnotic. In de film zien we een hoofdrol van actrice Kate Siegel, bekend van Midnight Mass en de The Haunting-films. Hieronder de eerste trailer en de poster.

Hypnotic komt van regisseurs Suzanne Coote en Matt Angel. Zij lieten zich inspireren door klassiekers als Vertigo, The Game, Silence of the Lambs, Ex Machina en Fatal Attraction.

"Ons doel met een film als deze is dat het publiek plezier heeft. Hypnotic is non-stop. Er zijn veel geweldige psychologische elementen en grote wendingen. We houden van films als deze, en we hopen dat het publiek tevreden weggaat nadat ze hebben genoten van de rit," aldus de filmmakers.

Eerste trailer Hypnotic
In de film van Netflix zijn er ook rollen voor Jason O'Mara en Dulé Hill en vanaf 27 oktober staat de thriller op de streamingdienst. Iets voor jou?


De film laat een jonge vrouw zien die probeert beter in het even te staan. Ze roept de hulp in van een gerenommeerde hypnotiseur, maar na een handvol intense sessies ontdekt ze al snel onverwachte en dodelijke gevolgen. Hieronder ook het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair