Jake Gyllenhaal blikt terug op gênante seksscène met Jennifer Aniston

Jake Gyllenhaal blikt terug op gênante seksscène met Jennifer Aniston

Gelukkig had de actrice een goed idee.

Jake Gyllenhaal draait al heel wat jaartjes mee, dus het is niet zo heel gek dat de acteur inmiddels een expert is op het vlak van intieme scenes. Toch staat eentje hem nog erg goed bij. Het gaat hier om een scene met Jennifer Aniston in The Good Girl.

Tijdens een recent interview op The Howard Stern Show grapte de host dat het 'een marteling' voor Gyllenhaal moet zijn geweest om een seksscène op te nemen met de geliefde Friends-actrice. Gyllenhaal lachte het weg, maar deelde wel een verhaal over de film.

Ongemakkelijk
Zo begint de acteur door te zeggen: "Kijkers denken dat intieme momenten in films vaak ook echt 'stomend' zijn, maar dat valt tegen. Het is meestal zelfs ongemakkelijk, aangezien er tijdens de opnames 30 à 50 mensen naar je kijken en dat windt mij nu niet bepaald op..."

"Je doet het allemaal erg mechanisch. Je moet het eigenlijk zien als een soort van dans, aangezien je alles gechoreografeerd voor een camera. Je neemt het allemaal voor de opnames door en voert het dan zo uit."

Tip
Gelukkig hielp Aniston ook een handje mee. Zo kwam zij met de 'kussentechniek', wat betekent dat een kussen tussen de twee acteurs wordt geplaatst tijdens de seksscène.

Zo gaat Gyllenhaal verder: "Jennifer kwam met het idee en ik vond het wel een goed plan. Deze techniek wordt wel vaker toegepast en preventief gebruikt. Ik vond het heel aardig en fijn van haar dat ze dit voorstelde, want dat maakt het allemaal wel wat minder gênant."

NieuwsFilm

meest populair