Deze Marvel-actrice is opvallend genoeg nog niet teruggevraagd voor 'Ant-Man 3'

Deze Marvel-actrice is opvallend genoeg nog niet teruggevraagd voor 'Ant-Man 3'

Judy Greer heeft althans nog niets van de studio gehoord.

Judy Greer is waarschijnlijk niet in Ant-Man and the Wasp: Quantumania te zien. De Halloween-actrice heeft in een recent interview met Screen Rant laten weten in ieder geval nog niet gevraagd te zijn door Marvel.

"Ik heb nog niets van Marvel gehoord, dus ik neem aan van niet", vertelt ze. "Nee, ik keer niet terug. Ik ben echt vreselijk slecht in het houden van m'n mond. Ik zeg altijd tegen mensen dat ze het me moeten zeggen als ze willen dat ik m'n mond hou".

Desondanks zou Greer graag terug willen keren als Maggie, de ex-vrouw van de titelheld. "Wees vrij om op te schrijven dat ik absoluut beschikbaar ben en graag terug zou willen keren", zegt ze namelijk.

Bobby Cannavale, die de nieuwe man van Greer vertolkt in de films, vertelde eind vorig jaar ook nog niks van de studio te hebben gehoord.

Het lijkt er dan ook op dat beiden niet te zien zullen zijn in het derde deel. Al is het natuurlijk altijd nog mogelijk dat de twee later alsnog worden opgetrommeld voor het draaien van een cameo of iets dergelijks.

Aan de reacties van de fans te zien, balen zij best wel dat Greer niet terugkeert als Maggie. In Quantumania begint haar dochter Cassie Lang (nu gespeeld door Kathryn Newton) immers aan haar eigen superheldenavontuur en het zou interessant zijn om de reactie van Maggie daarop te zien.

NieuwsFilm

meest populair