Deze actrice speelt Pinhead in nieuwe 'Hellraiser'

Deze actrice speelt Pinhead in nieuwe 'Hellraiser'

De nieuwe film verschijnt via streaming.

Op dit moment werken Spyglass Media Group en Hulu aan een reboot van de Hellraiser-filmreeks, in 1987 gestart door schrijver/regisseur Clive Barker. Nu is bekend welke actrice de rol van Pinhead gaat spelen.

Uiteraard is het een opvallende keuze dat Pinhead gespeeld gaat worden door een vrouw. In het origineel is het namelijk een man, een rol van Doug Bradley. Nu wordt via Deadline duidelijk welke actrice de rol heeft gekregen.

Sense8-actrice als Pinhead
Volgens Deadline speelt Jamie Clayton (Sense8, The Neon Demon) het iconische personage in de rebootfilm van regisseur David Bruckner.

Andere rollen blijken voor Odessa A'zion, Brandon Flynn, Goran Visnjic, Drew Starkey, Adam Faison, Aoife Hinds, Selina Lo en Hiam Abbass te zijn.

Hellraiser - waarschijnlijk volgend jaar te verschijnen op Hulu - is al opgenomen en Barker is een producent van de film en de mogelijke reeks die daarna gaat verschijnen. Het verhaal kwam van David S. Goyer en het daaropvolgende script werd geschreven door Ben Collins en Luke Piotrowski (The Night House).


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair