Derde 'Venom'-film laat mogelijk de "Lethal Protector" zien

Derde 'Venom'-film laat mogelijk de "Lethal Protector" zien

Venom ontwikkelt zich uiteindelijk tot de antiheld, als het aan Andy Serkis ligt.

Na de succesvolle release in onder meer de States verschijnt over een kleine twee weken de Marvel-film Venom: Let There Be Carnage in de Nederlandse bioscopen. De tweede film lijkt niet het eindstation. Let op: milde spoilers.

De film kan eigenlijk nu al een succes genoemd worden en Sony Pictures is ongetwijfeld aan het kijken hoe snel ze een derde film zouden kunnen maken. Let There Be Carnage-regisseur Andy Serkis heeft al wat ideeën over het vervolg.

"Lethal Protector" in Venom 3?
In de strips van Marvel Comics ontwikkelt het personage zich op een bepaald moment tot de "Lethal Protector", een fase waarin Venom zich omvormt van een schurk naar een antiheld. In de comics spreken Spider-Man en Venom af dat ze naast elkaar kunnen zolang Venom maar geen misdaden begaat.

"Zeker," zei regisseur Andy Serkis tegenover Comic Book Movie op de vraag of Venom uiteindelijk de rol zal aannemen. "Om op dat punt te komen, hadden we deze film nodig, om de relaties op gang te brengen. Ik denk zeker dat er een enorme voedingsbodem is voor verhalen over Lethal Protector."

Het kan ondertussen nog moeilijk ontkend worden dat Venom en Spider-Man elkaar vroeg of laat gaan ontmoeten in Sony's Spider-Man Universe. Venom: Let There Be Carnage debuteert op 20 oktober.

NieuwsFilm

meest populair