Jennifer Lawrence in peperdure joggingbroek op straat: "Onbetaalbaar"

De sterren hebben nou eenmaal wat meer te besteden.

FilmTotaal 9 oktober 2021 14:03 in Celebrity
Jennifer Lawrence heeft als Hollywoodster natuurlijk heel wat geld te besteden en dat zien we ook duidelijk terug in de kleding die ze in haar vrije tijd draagt. Waar een gewoon iemand een joggingbroek van een paar tientjes draagt, ging de actrice deze week de straat op met een peperdure.

Deze week werd Lawrence druk bellend in New York gespot, waar ze samenwoont met haar grote liefde Cooke Maroney. Ze had een mondkapje op en droeg een stijlvolle witte blazer. Maar de bladen en fans raken vooral niet uitgepraat over de 'joggingbroekachtige' broek die ze aan had.

En er hangt echt een behoorlijk prijskaartje aan zo'n joggingbroekje. Dit leuke broekje heeft namelijk een prijskaartje van - niet schrikken - 1.990 dollar (doe er maar twee).

Gelukkig heb je dan wel een joggingbroek die is ontworpen door ware bekendheden. De broek die Lawrence hier draagt is namelijk van The Row, het modemerk van de Olsen-zussen, die zich na hun vertrek uit de filmindustrie snel naar de top wisten op te werken van de fashionwereld.

Om haar outfit compleet te maken, droeg Lawrence ook nog een paar witte sneakers van het bekende merk Dior. Deze waren in vergelijking met de joggingbroek dan weer vrij betaalbaar. Je koopt deze leuke schoentjes namelijk voor een bescheiden bedrag van 750 dollar. Een koopje dus.

Benieuwd naar de dure broek van Lawrence? Je kunt de foto's eventueel hier bekijken!

NieuwsFilm

meest populair