Eerste recensies 'Ghostbusters Afterlife': Eindelijk de moeite waard?

Eerste recensies 'Ghostbusters Afterlife': Eindelijk de moeite waard?

Of is deze nieuwe Ghostbusters-film niet de moeite waard?

We hebben vandaag de eerste recensies van Ghostbusters: Afterlife. Is deze nieuwe film in tegenstelling tot de reboot uit 2016 wel de moeite van het kijken waard?

In Ghostbusters: Afterlife komen een alleenstaande moeder en haar twee kinderen aan in een klein stadje, waar ze erachter komen dat hun familie een connectie met de oorspronkelijke Ghostbusters heeft. En dat hun grootvader een belangrijk nalatenschap heeft.

De recensies
Goed, we zetten enkele recensies voor je op een rij:

Entertainment Weekly: "Bewust of onbewust is Ghostbusters: Afterlife een reminder voor het feit dat zoveel van de moderne Amerikaanse cultuur bestaat uit het opgraven van herinneringen aan successen uit het verleden."

Empire Magazine: "Vol liefde voor de originele films, weet Jason Reitman's film zich te vestigen in een nieuwe generatie. Ghostbusters zit nog vol potentieel en heeft nog genoeg leven in zich."

The Hollywood Reporter: "De onderhoudende cast van Afterlife weet de komische momenten goed te spelen. En ze spelen beter uitgewerkte personages dan de eerste film ons bood, wat meteen een reflectie van de interesse van de regisseur in door personages gedreven verhalen."

Variety: "Een onnodige, maar onderhoudende film."

The Wrap: "Fans van het origineel zullen waarschijnlijk tevreden zijn. Iedereen die hield van de film uit 1984 en een nieuw deel wilde dat ook iets nieuws zou bieden, eindigt vermoedelijk teleurgesteld."

NieuwsFilm

meest populair