Zomerse Katja Schuurman in eerste beelden 'Costa!!'

Zomerse Katja Schuurman in eerste beelden 'Costa!!'

Volgend jaar keert Costa terug met twee uitroeptekens.

De tiener-romkom Costa! was in 2001 een enorm succes. De film van Johan Nijenhuis lokte maar liefst 675.000 mensen naar de bioscoop. In 2022 verschijnt het vervolg.

De film Costa! ging nog hetzelfde jaar verder als een tv-serie die uiteindelijk maar liefst vier seizoenen kreeg van BNN. In 2003 verscheen de tv-film Pista! en in 2005 de film Costa! 1001 nacht.. Nu komt er dus een vervolg met de titel Costa!!.

Costa met twee uitroeptekens
In Costa!! keert Katja Schuurman terug als het personage Frida. Ze is inmiddels moeder van Anna, de rol van Abbey Hoes. Samen met haar vriendin Bibi (Stephanie van Eer) gaat Anna op zoek naar de club Costa waar haar moeder als propper werkte.

Er zijn ook rollen voor Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Soy Kroon, Lisa Zweerman, Oscar Aerts, Sinan Eroglu, Ella June Henrard en Zoey Ivory van der Koelen. Via Schuurman krijgen we nu een eerste blik op de film en de belofte: "She's back... Coming to a theater near you next spring!"

Costa!! van regisseur Johan Nijenhuis Jon Karthaus (Homies, Bella Donna's) is vanaf donderdag 17 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair