'Avengers 5' komt eraan maar moet je volledig verrassen

Een van de producenten van Eternals laat weten wat we kunnen verwachten.

Jim Pedd 12 oktober 2021 22:30 in Algemeen
In 2019 onthulde Marvel Studios de plannen voor Phase 4. Sindsdien heeft de filmstudio meer films aangekondigd, en titels gepland tot in 2024. 31 projecten zijn er in de maak en de eerstvolgende daarvan is de film Eternals. Maar we weten ook dat er opgebouwd wordt naar een nieuwe Avengers-film.

Producent Nate Moore sprak met de site ComicBook.com op de filmset. Daar vroegen ze hem of er nog een nieuwe Avengers-film aan zou komen.

Vijfde Avengers-film
"Ik denk dat het kan, maar het hoeft niet, begrijp je wat ik bedoel" zei Moore. "En ik denk dat Avengers 4 met een reden Endgame heette. We hebben het nog niet echt gehad over wat een vijfde Avengers ons zou kunnen brengen."

"Ik denk dat het kan hoe we ook maar willen. We kunnen ernaar opbouwen of gewoon besluiten een standalone Avengers-film te maken. En ik denk dat zolang het verhaal sterk en interessant genoeg is, mensen er naar zullen kijken. We zijn nerds die ervan houden om naar dingen op te bouwen en de broodkruimels te verspreiden. Maar ja, ik denk tegelijk dat het publiek verrast wil worden. We willen dus niet gewoon hetzelfde trucje nog eens uithalen."

Kang the Conquerer lijkt de manier te zijn om dat te doen, want we gaan meerdere varianten van hem zien in de aankomende paar nieuwe Marvel-films. Die hebben allemaal een eigen persoonlijkheid en eigen wapens om het op te nemen tegen de beschermers van de Aarde.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

bestaan the Avengers nog, er moet een reden zijn om ze weer bij elkaar te brengen.

Goku32

Avatar

Hahahahahahahah natuurlijk komt er een nieuwe advenger film waarom niet. Het brengt geld in het laatje

kokosnoot

Avatar

Ja alleen wie vormen dan de Nieuwe Avengers lol

Ok klinkt gek maar ik vind het allemaal meer identiteitsloos worden. Net als Eternals, of het me echt gaat raken hmm vraag het me af.

Ik voorzie een grote rol van Goku32 in de nieuwe Avenger film!

Angelo1979

Avatar

Tien keer raden wat dit
gaat brengen.

Avengers waren fase 1 t/m 4
voor mij, en daar hou ik het ook bij gezien.

NieuwsFilm

meest populair