Dwayne Johnson toch in 'Fast & Furious 10'? Zijn ruzie met Vin Diesel is voorbij

Dwayne Johnson toch in 'Fast & Furious 10'? Zijn ruzie met Vin Diesel is voorbij

De twee praten weer met elkaar.

Acteur Dwayne Johnson sprak recent tijdens een interview over zijn ruzie met Vin Diesel. Die is nu volledig, zo laat Johnson weten, opgelost.

Er ontstond enige tijd geleden ruzie tussen Johnson en Diesel. De twee konden niet goed samenwerken en Johnson reageerde zelfs publiekelijk vrij bits op Diesel. Dat leidde tot gedoe, waardoor Johnson zelfs niet in de meest recente Fast & Furious-hoofdfilm te zien was (maar wel in een spin-off).

Ruzie is opgelost
"Nou, we hebben gesproken", begon Johnson. "Ik zou het geen vreedzame meeting noemen. Maar wel een van helderheid. We hebben goed met elkaar gesproken in mijn trailer, en het was daardoor uiterst helder dat wij allebei elders op het spectrum staan. En we waren het eens om het daarbij te laten."

Daarmee is het dus opgelost. Uiteindelijk bedankte Johnson Diesel zelfs voor het feit dat hij hem tien jaar geleden "uitnodigde om deel te worden van de Fast & Furious-familie. Ik ben dankbaar voor die uitnodiging en zoals je weet was mijn doel altijd, al die jaren, om naar die Fast & Furious-wereld te komen en te helpen de franchise te verbeteren op welke manier dan ook."

Maar of The Rock dan in deel 10 te zien zal zijn? Nee, daar lijkt het niet op. Dat vertelde producent Hiram Garcia recent namelijk nog.

NieuwsFilm

meest populair