Trailer 'I Am Zlatan': biopic over Zlatan Ibrahimovic

Zlatan: hoe de Zweedse superspits opgroeide voor hij naar Ajax ging.

Bram de Groot 14 oktober 2021 12:28 in Video
Er kan veel over Zlatan Ibrahimovic gezegd en geschreven worden, maar een ding is zeker: Zlatan kan voetballen als de beste! En hij zorgt vaak voor verrassingen. Nu krijgt de Zweedse superspits zijn eigen biopic, ook best een verrassing.

Zlatan bevindt zich net als Messi en Ronaldo in zijn nadagen van een geweldige voetbalcarrière. Na te hebben gespeeld voor Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United en LA Galaxy weet de 40 jarige Zweeds nog altijd het net te vinden tijdens zijn tweede periode bij AC Milan én het Zweedse nationaal elftal.

Trailer I Am Zlatan
Hoe het allemaal begon zie je in I Am Zlatan, de Zweedse biopic waarin meerdere jonge acteurs Zlatan spelen. Ook zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is te zien, gespeeld door Emmanuele Aita.

De verschijningsdatum is nog niet bekend. De film zal wel het Parool Film Fest (Paff) openen op donderdag 28 oktober. Hieronder de trailer via September Film Distribution.


In I Am Zlatan ontmoeten de we de zoon van immigranten uit de Balkan, Zlatan Ibrahimovic. Hij is geboren in Zweden en heeft een zware jeugd. Toch vecht hij zich door die tijd heen, met voetbal als zijn grootste uitlaatklep.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Orko

Avatar

Deze film zal wel snel op de EO uitgezonden worden, want veel zoveel biopics over God zijn er niet.

NieuwsFilm

meest populair