Disney maakt eigen 'Star Wars'-vervolgfilms belachelijk

Da's pas gedurfd.

Jim Pedd 15 October 2021 10:30 in Algemeen
Een officieel Twitter-account van Disney+ maakt grappen over de Star Wars-trilogie die onder Disney gemaakt is. Een vrij opmerkelijk besluit, en daar zullen vermoedelijk heel wat fans niet al te enthousiast op reageren.

Hoewel de vervolgtrilogie van Star Wars-films niet heel erg positief ontvangen werd, brachten de drie films in totaal meer dan 4,3 miljard dollar op aan de wereldwijde box office. Bovendien is de franchise springlevend, want we kirjgen meer dan tien series de komende tijd.

Star Wars-grappen
Een officieel account van Disney op Twitter maakt een grap over de vervolgtrilogie.

Het gaat om het account voor Disney+ Latijns-Amerika, waar gebruik gemaakt wordt van de recente 'red flag'-meme. Daarin delen gebruikers het gedrag dat zij zorgwekkend vinden. Disney schrijft bij de rode vlag-emoji: "De meest recente Star Wars-trilogie is de beste", waarna een hele rits van die emoji te zien is.

De tweet zal vermoedelijk voor heel wat onvrede zorgen onder fans van de franchise. Hieronder het bericht:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Headzz76

Avatar

Bijzonder. Ik vond episode VII VIII en IX beter dan I, II en III.

MichaelCaine

Avatar

Het is duidelijk dat sequels bagger van het ergste soort is.. 4,3 miljard (waarvan €11 van mij voor XII die ik nog steeds terug wil nadat ik Han zag vallen) verdienen op een onsamenhangend zooitje dat geen respect heeft voor wat Star Wars zo geweldig maakt en qua toon en beleving compleet de plank missloeg... kon ik maar zo makkelijk geld binnenharken

milo007

Avatar

Het verhaal van de sequels was erbarmelijk, toegegeven het zag er allemaal goed uit en het acteren was ook prima maar het verhaal was om bij te bleiten. Rey die Kylo Ren verslaat en daarna Luke vraagt o haar mentor te zijn terwijl ze al Kylo heeft verslagen. Enkel Jar Jar Abrams kun zon shit uitvinden.

Terwijl de prequels dan weer het omgekeerde zijn. Slecht acteerwerk (niet altijd) maar wel een sterk verhaal. En imho is verhaal net ietsje belangrijker dan mooie plaatjes+ Revenge of the Sith was gwn perfect

MichaelCaine

Avatar

+1 milo007 Revenge of the Sith IS nagenoeg perfect

Master Of Films

Avatar

Een officieel Twitter-account van Disney+ maakt grappen over de Star Wars-trilogie die onder Disney gemaakt is.
Hahaha wat een grap. Nee, de allerbeste actie van Disney is dat ze deze 3 films in een Disney vault gaan dumpen en nooit meer gaan openen.

Headzz76 "Bijzonder. Ik vond episode VII VIII en IX beter dan I, II en III."
Everybody has his flaws. Smiley face

MOVIEMEN

Avatar

Disney moet voorall zo door gaan op deze manier. Die gaan in de toekomst nog de rekening krijgen van de manier hoe Ze tot nu toe met de Star Wars franchise zijn om gegaan. Maar persoonlijk denk dat het al te laat is ze hebben Star Wars al voor een deel naar de klote geholpen. Star wars is onder Disney een soort van king Arthur in space geworden met lightsabers die doen denken aan het magische excalibur zwaard van king Arthur. Star Wars moet Star Wars blijven maar helaas is star Wars Star wars niet meer. Het is teveel Disney geworden waardoor het volwassen karakter van de serie verloren is gegaan. Daarbij moeten ze ook beter naar de fans gaan luistern aangezien die de drijfveer achter Star Wars zijn en als je die tegen je krijgt zal Star Wars net als bij Star Trek is gebeurd gaan vervagen Star trek is immers bijna 20 jaar weg geweest toen de laatste serie was geflopt door de arrogante houding van de makers in die tijd die niet wilde inzien dat het anders moest en nooit naar de fans deden luistern. Nu met de komst van star trek strange new worlds hebben ze dit wel gedaan aangezien fans al jaren om zo een soort serie vroegen en dit word volgens sommige zelfs de comeback van Star trek genoemd. Ik zie Star wars nog eens het zelfde lot ondergaan als Disney niet uitkijkt.

Bigds9fan

Avatar

@MOVIEMEN

Er zijn meerdere redenen dat Enterprise geflopt is maar de serie haalde zelfs ondanks gebrek aan reclame ervoor nog steeds makkelijk een miljoen kijkers, iets wat Battlestar Galactica niet haalde.

NieuwsFilm

meest populair