Disney+ trapt 'Hawkeye' meer dan feestelijk af

Het nieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe.

Bram de Groot 15 October 2021 22:30 in Algemeen
Recent werd op Disney+ de eerste animatieserie What If...? in het Marvel Cinematic Universe afgerond en binnenkort verschijnt de derde bioscoopfilm van het jaar, en dat is uiteraard Eternals. Daarna is het tijd voor alweer de vierde live action-serie in de franchise, met Hawkeye.

Het titelfiguur a.k.a. Clint Barton van acteur Jeremy Renner zien we al sinds Thor uit 2011 in het MCU en in Hawkeye zal hij zijn pijl en boog overdragen aan zijn opvolger Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld.

Trailer Hawkeye: uitgebreide aftrap
En die overdracht zal niet zonder slag of stoot gaan, en ook niet zonder kerstboom. Dit blijkt wel uit onderstaande nieuwe trailer met de titel Change of Plans. Die trailer onthult ook dat we op 24 november niet één, maar twee afleveringen te zien krijgen.

Hawkeye komt van hoofdschrijver en uitvoerend producent Jonathan Igla (Mad Men, Bridgerton) en er zijn ook rollen voor onder meer Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James en Alaqua Cox.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

@ Mof
Nee een serie die ik nooit zal kijken want er zitten geen zandwormen in Smiley face

David Mills

Avatar

Ik ben tot nu toe niet onder de indruk van de Marvel series, bij Lokie en WandaVision ben ik afgehaakt. Disney moet echt met iets vernieuwens komen, ze blijven te lang op Marvel teren.

NieuwsFilm

meest populair