Gave eerste blik op 'Aquaman and the Lost Kingdom'!

De tweede Aquaman-film verschijnt volgend jaar kerst.

Vandaag veel nieuwe beelden uit de aankomende films van DC Films en Warner Bros. Er is ook een nieuwe blik op Aquaman and the Lost Kingdom, het vervolg op de eerste financieel zeer succesvolle film uit 2018. Uiteraard is Jason Momoa terug als Arthur Curry / Aquaman.

De superheldenfilm komt opnieuw van James Wan, van wie we recent nog de opvallende, kleinschaligere horrorthriller Malignant zagen. Met Aquaman and the Lost Kingdom keert hij terug naar het DC Extend Universe.

Beelden Aquaman and the Lost Kingdom
In Aquaman and the Lost Kingdom krijgen we waarschijnlijk een grootschaliger gevecht te zien tussen Aquaman en de zijnen en de schurk David Kane / Black Manta van Yahya Abdul-Mateen II (The Matrix Resurrections). Ook King Atlan van acteur Vincent Regan, de eerste koning van Altlantis, heeft een aandeel in het tweede deel.

Tijdens DC Fandome is er een uitgebreidere blik achter de schermen van Aquaman and the Lost Kingdom verschenen. De tweede Aquaman-film en de dertiende film in het DC Extended Universe staat gepland voor 16 december 2022.



NieuwsFilm

meest populair