Megaslanke Emilia Clarke in heerlijk zomers jurkje op Insta-foto

Megaslanke Emilia Clarke in heerlijk zomers jurkje op Insta-foto

De Game of Thrones-actrice lijkt flink afgevallen.

De Britse actrice Emilia Clarke is de laatste tijd wat minder te zien op het witte doek of het kleine scherm, maar vergeten doen we haar uiteraard niet. De Game of Thrones-actrice keert overigens snel weer terug in een opvallend grote titel.

De in Londen geboren actrice had haar eerste rol in de tv-serie Doctors (2009) en vervolgens in de tv-film Triassic Attack, voordat ze als nog onbekende naam de rol van Daenerys Targaryen mocht gaan spelen in de hitserie Game of Thrones (2011 - 2019) van HBO.

Tussendoor was ze te zien in een aantal grote(re) Hollywoodfilms met Terminator Genisys, Me Before You en Solo: A Star Wars Story en haar meest recente film is Last Christmas uit 2019. Volgend jaar keert ze groots terug met een belangrijke rol in de Marvel / Disney+ serie Secret Invasion.

In zomers jurkje op Instagram
Ook op Instagram duikt de actrice af en toe op. Dit keer zien we haar in een zomers jurkje en het lijkt er verdacht veel op dat Emilia weer wat extra kilo'tjes is kwijtgeraakt. Check de foto via onderstaande link.


Zien hoe de 34 jarige Emilia Clarke eruit ziet in haar jurkje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair