Ryan Reynolds laat weten voorlopig met acteren te stoppen

Dit laat hij zelf weten op zijn Instagram-pagina.

Wouter Drummen 17 oktober 2021 22:30 in Algemeen
Ryan Reynolds is de laatste jaren in heel veel films te zien. Toch laat de geliefde acteur nu weten het even wat rustiger aan te willen doen en een pauze te nemen van acteren.

De 44-jarige Reynolds postte recentelijk weer eens een bericht op zijn Instagram-pagina, waarin hij liet weten dat de opnames van zijn nieuwe film, Spirited, achter de rug zijn. Zo begint hij door te zeggen: "We zijn klaar met 'Spirited'. Ik weet niet of ik drie jaar geleden bereid zo zijn geweest om ja te zeggen tegen een film die zo uitdagend is".

Genoten
Reynolds heeft er wel van genoten. Zo gaat hij verder: "Om te mogen zingen, dansen en spelen met Will Ferrell maakt een heleboel van mijn dromen waar. En dit is ook mijn tweede film met de geweldige Octavia Spencer!"

Reynolds zit absoluut niet stil en heeft buiten al zijn acteerwerk ook nog eens meerdere bedrijfjes, maar hij gaat het nu toch wat rustiger aan doen. Zo vervolgt hij: "Dit lijkt me de perfecte tijd om een pauze te nemen van acteren. Ik zal het echt elke seconde gaan missen".

Reden
Waarom de acteur een pauze neemt is nog niet geheel duidelijk. Ook weten we vooralsnog niet hoe lang hij denkt te stoppen. Zijn vrouw, actrice Blake Lively, reageerde ook op zijn bericht door te zeggen dat Michael Caine hem voor was (de 88-jarige veteraan leek namelijk te stoppen met acteren, maar dit bleek uiteindelijk toch niet waar te zijn).

Reynolds zal over een maand te zien zijn naast Dwayne Johnson en Gal Gadot in de Netflix film Red Notice.

Bekijk het originele bericht hieronder.18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Wel jammer dat hij stopt.
Zijn beste rol was zijn rol als Ryan Reynolds.

Mav Damian

Avatar

Hey ho what about Deadpool?

Goku32

Avatar

Wel jammer het is een funny actor. Hahah Mav doe je deadpool pak maar aan je mag het gaan overnemen.

Tim78

Avatar

Gewoon een top acteur en heeft een prettige persoonlijkheid (voor zover je dat kan zien dan). Krijg bij hem tenminste het idee dat hij het allemaal niet zo serieus neemt en snapt dat acteren nou niet levensreddend werk is ofzo. Bij sommige acteurs denk je echt dat ze zelf gaan geloven in hun eigen rollen.

Hoop wel dat hij nog een deadpool gaat doen

Artificialis

Avatar

Ik ben niet zo'n fan van Ryan Reynolds, eigenlijk kan ik alleen zijn incarnatie als Deadpool waarderen. En in films als Life is het fijn om te zien dat hij ook een bijrol kan hebben zonder meteen alle aandacht op te eisen.

Achter elke clown zit een traan verstopt. En ook Ryan Reynolds heeft aangegeven dat hij met angststoornissen en depressies te maken heeft gehad. Misschien dat alle aandacht hem nu ff teveel is geworden. Ik wens hem veel plezier met zijn vakantie.

GreenHornet

Avatar

Deadpool 3 staat in de ijskast.
Grote kans dat deze film nooit gemaakt gaat worden.

Henk71

Avatar

hij stopt heus niet met acteren, hij neemt alleen maar even een tijdje pauze

John Wayne

Avatar

Het staat ook gewoon in z'n bericht... hij neemt een sabbatical. Dus gewoon een tijdje vrij.

don lukas

Avatar

Slimste wat hij kan doen. Wereld heeft even genoeg gehad. Even wachten, genieten van familie reizen en eten en over 3 jaar weer een filmpje. Deadpool zoveel.

David Mills

Avatar

Super leuke gast, fijn persoonlijkheid. Ik kan altijd met hem lachen op zijn instagram-account maar hij heeft eigenlijk maar weinig goede films in zijn filmografie en dat is wel jammer. Vorige week Freeguy gezien, wel aardig om te zien maar weer geen topper.

Q Jones18

Avatar

Fire fly's in the garden is een goede film van hem met een andere Reynolds

Civilian Supreme

Avatar

Zouden er meer moeten doen, bijvoorbeeld iemand als Dwayne Johnson, die veel teveel te zien is de laatste jaren.

Blockbuster

Avatar

Eén van de meest sympathieke acteurs die er rondlopen in Hollywood en supergrappig. Ik heb best wel veel van hem op dvd en zelfs nog video: zoals z'n allereerste film Ordinary Magic (1993), die is destijds door de EO op NL-tv uitgezonden. Zolang volg ik 'm dus al (bijna 30 jaar). Altijd wel gedacht dat ie uiteindelijk heel groot zou worden. Dat had ik ook met Mark Wahlberg: die was eerst ook een lachertje met zijn rap-carrière begin jaren 90, maar hij is toch goed terecht gekomen. Zijn eerste grote succes Fear (1996) vind ik gewoon een meesterlijke film, neigt naar psycho-horror: daarin is ie 'n hele enge stalker die niet op een moord meer of minder kijkt.

Gigan72

Avatar

Het zou me niets verbazen dat dit een stunt is i.v.m. Deadpool 3.
Iets dat we vanaf nu nog alleen maar Deadpool zien in online filmpjes van hem.
Of over 2 weken een filmpje van hem van zo vakantie is voorbij ik ga weer acteren

Jaws

Avatar

zou prachtig zijn als hij zou stoppen, een zeer matige acteur.

NieuwsFilm

meest populair