Ryan Reynolds laat weten voorlopig met acteren te stoppen

Ryan Reynolds laat weten voorlopig met acteren te stoppen

Dit laat hij zelf weten op zijn Instagram-pagina.

Ryan Reynolds is de laatste jaren in heel veel films te zien. Toch laat de geliefde acteur nu weten het even wat rustiger aan te willen doen en een pauze te nemen van acteren.

De 44-jarige Reynolds postte recentelijk weer eens een bericht op zijn Instagram-pagina, waarin hij liet weten dat de opnames van zijn nieuwe film, Spirited, achter de rug zijn. Zo begint hij door te zeggen: "We zijn klaar met 'Spirited'. Ik weet niet of ik drie jaar geleden bereid zo zijn geweest om ja te zeggen tegen een film die zo uitdagend is".

Genoten
Reynolds heeft er wel van genoten. Zo gaat hij verder: "Om te mogen zingen, dansen en spelen met Will Ferrell maakt een heleboel van mijn dromen waar. En dit is ook mijn tweede film met de geweldige Octavia Spencer!"

Reynolds zit absoluut niet stil en heeft buiten al zijn acteerwerk ook nog eens meerdere bedrijfjes, maar hij gaat het nu toch wat rustiger aan doen. Zo vervolgt hij: "Dit lijkt me de perfecte tijd om een pauze te nemen van acteren. Ik zal het echt elke seconde gaan missen".

Reden
Waarom de acteur een pauze neemt is nog niet geheel duidelijk. Ook weten we vooralsnog niet hoe lang hij denkt te stoppen. Zijn vrouw, actrice Blake Lively, reageerde ook op zijn bericht door te zeggen dat Michael Caine hem voor was (de 88-jarige veteraan leek namelijk te stoppen met acteren, maar dit bleek uiteindelijk toch niet waar te zijn).

Reynolds zal over een maand te zien zijn naast Dwayne Johnson en Gal Gadot in de Netflix film Red Notice.

Bekijk het originele bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair