Britt Dekker weer lekker te paard in trailer 'Silverstar'

Paardenvriendin Britt Dekker doet waar ze het meest van houdt.

In 2019 verraste de Nederlandse celeb Britt Dekker, in 2010 nog de heldin uit Echte meisjes in de jungle, ons met de film Whitestar. Ze schitterde in de jeugdfilm met haar paard George. In december verschijnt een tweede film, met de titel Silverstar.

In de eerste film zagen we ook Victoria Koblenko en in Silverstar krijgen we een rol van Bo Maerten. De hoofdrol is echter voor actrice Wendy Ruijfrok die de 16-jarige Esmee speelt. Zij vindt de zoon van Whitestar - yes, Silverstar - die na een stalbrand bij de manage van Megan (Dekker) het bos in vlucht. De twee krijgen een bijzondere band.

Trailer voor Silverstar
"De grootste filmdistributeur van ons land Dutch FilmWorks heeft gewoon besloten dat het een KERSTFILM wordt, echt een droom die uitkomt, een tweede eigen film mogen maken en dan ook nog eens tijdens de kerstvakantie in de bioscoop te draaien🎄🍿," meldde Britt op Insta. Hieronder de trailer.


Vanaf 15 december in de Nederlandse bioscoop
Vertrouwen heeft Britt in ieder geval al wel. "We hebben al een test viewing gehad om te kijken wat er nog beter kan aan de film en wat denk je dat het gemiddelde cijfer was die we van die paar honderd kijkers hebben gekregen ? EEN 𝟗,𝟏 !!!!! 😱🌟 ," schrijft de celeb op Insta.

Hieronder die Insta-post, inclusief het affiche voor Silverstar, vanaf 15 december te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair